Referansekunder

Her er et utvalg kunder av BizDoc som gjerne forteller deg mer om hvordan de oppnår lønnsomhet gjennom riktig bruk av digitaltrykkteknologi.

Hos Renessanse Media i Asker produseres nå digitaltrykksaker uten sidestykke. I det nye produksjonssenteret kan Jørn Våraker vise frem den unike kombinasjonen av Xerox iGen 150 og limfreslinje med PUR-lim.

Les hele artikkelen

Hos Departementenes Servicesenter går to Xerox 1000 og to Xerox 700 for fullt. Med Impleo Web fra BizDoc går produksjonen på skinner helt fra brukerne i departementene og frem til ferdig trykksak.

Les referansehistorie

 

Etter grundig testing valgte CopyCat Xerox 770 til sine avdelinger i Drammen, Nydalen og Follo. – I kompakte lokaler er maskinens størrelse og varmeutslipp like viktig som grafisk kvalitet. Xerox 770 utmerket seg også på dette, sier Geir Thorbjørnsen i CopyCat.

Les referansehistorie

 

Skipnes i Trondheim satser for fullt på digitaltrykk, blant annet med en Xerox iGen 150. Med Impleo Web fikk de skreddersydd produksjonen for NTNU-studentenes masteroppgaver.

Les referansehistorie

 

Med Impleo Web har produksjonsbedriften Sørlie AS forenklet og automatisert arbeidsflyten mot Stabburet. – Dette er vinn-vinn, der vi forenkler prosessene både for kunden og oss, samtidig som oppdragsmengden øker og kundelojaliteten forsterkes, sier Trond Hansen i Sørlie AS.

Les referansehistorie

 

DM-Partner opplever vekst i trykt DM. Sterkere satsning på digitaltrykk er en viktig del av hemmeligheten.

Les referansehistorie

 

 

CopyCat har samarbeidet med BizDoc gjennom en årrekke, og har blant annet Xerox iGen4, Xerox ColorPress 1000 og Xerox 700 i sine produksjonsmiljøer. Med løsninger som Impleo Web, Process manager og XMPie ligger de også i forkant med responskampanjer, web2print, krysspublisering og flerkanalspublisering.

Les hele referansehistorien

Thure Trykk i Skien
Kontaktperson: Jan Thure Halvorsen, daglig leder,
telefon 35 90 55 90
Utstyr: Xerox iGen 4 EXP
Les referansehistorie

 

Zoom Grafisk i Drammen
Kontaktperson: Ari Hauksson, daglig leder,
telefon 32 26 64 50
Utstyr: 2 stk Xerox iGen4
Les referansehistorie