Om BizDoc

BizDoc – Business Documents AS er har siden etableringen i 2002, fokusert på å hjelpe kundene med å utvikle sin eksisterende forretning samt utvikle nye fremtidige forretningsområder.

Ved å velge BizDoc som samarbeidspartner skal kundene oppleve oss som et kompetansesenter som bidrar til økt konkurransekraft og bedre lønnsomhet.

Våre satsingsområder er:

Grafisk bransje

BizDoc fokuserer på og bistår våre kunder med både å etablere nye tjenester for vekst og bedret konkurransekraft, i tillegg til å være en partner innen automatisering og effektivisering for å bidra til økt kvalitet og lønnsomhet.

Vi tilbyr en rekke markedsledende løsninger innen digitaltrykk og storformat i kombinasjon med programvare, kompetanse og andre tredjepartsløsninger.

Offentlig virksomhet

Offentlige virksomhet fokuserer mye på digitalisering og digitaliseringsprosesser for å kunne levere stadig nye, bedre, og mer effektive løsninger for sine brukere.

BizDoc tilbyr kompetanse, løsninger og tjenester som beviselig leverer effektivisering og konkrete rasjonaliseringsgevinster i offentlige virksomheter.

Corporate marketing

Brand Management kan være en utfordring både i store og mellomstore bedrifter.

BizDoc tilbyr markedsledende løsninger og kompetanse for å organisere, tilpasse og distribuere markedsmateriell slik at alle som skal ha tilgang til det superenkelt, får det de trenger, når de trenger det, alltid oppdatert til brand standard.

Våre samarbeidspartnere

 

Nize Equipment Aps

Nize

  • Storformat løsninger fra swissQprint, Direct Color Systems, Dimense, Cosign osv..

CTRL IT AS

  • Xerox digitaltrykkløsninger, service, kompetanse og tjenester
  • IT hosting, kompetanse, dokumentløsninger og drift.

HaiKom AB

  • Brand Management
  • Markedsportaler
  • E-handelsløsninger
  • Web2print3, mediearkiv, tilbud/kalkyle, prepress mm