Skipnes først igjen…!

skipnes_3100_01Vi gratulerer Skipnes Kommunikasjon som første norske bedrift med nye Xerox 3100 Press!

Skipnes har alltid ligget i fremste rekke med moderne trykkteknologi, og valgte nok en gang å satse på nyeste teknologi fra Xerox. Plassjef Tore J. Slettahjell er tydelig på hvorfor dette er riktig teknologi for den ambisiøse Trondheimsbedriften.

– Xerox 3100 Press har absolutt levd opp til våre høye forventninger den første driftsmåneden. Vi valgte denne produksjonsmaskinen fordi den har produktivitet og stabilitet på et høyere nivå enn andre løsninger vi har testet, blant annet har den full hastighet ved “mixed media”. Det gir oss flere trykk pr skift enn tidligere, og dermed også bedre økonomi. Hos Skipnes har vi vunnet flere spennende kontrakter den siste tiden, blant annet med BI Handelshøyskolen og Universtitetet i Bergen. Med Xerox 3100 øker vi printkapasiteten og kan leve opp til kundenes høye forventninger til kvalitet og leveringstid.

Dyktige medarbeidere, gode webløsninger og riktig maskinvare gir oss en unik konkurransekraft i et tøft grafisk marked. Automatisering er stikkordet for lønnsomhet, og med Impleo WEB og Xerox Free Flow Core har vi satt opp et supereffektivt automatiseringsløp som gjør det mulig å produsere med et minimum av manuelle operasjoner, forteller Tore J. Slettahjell.

Bestill 1:1 demo

Gikk du glipp av visningene våre i juni, så har du nye muligheter i august. Rett etter ferien  kjører vi nye 1:1 visninger av den fantastiske digitalpressen Xerox 3100 Press sammen med Xerox FreeFlow Core 5.0 arbeidsflyt og web2print med ImpleoWEB 4.0. Disse løsningene er svaret på morgendagens produksjonsbehov, preget av kortere og flere serier, kundens forventninger om webgrensesnitt og nødvendigheten av en arbeidsflyt der nesten alt går automatisk. Disse tre dagene viser vi morgendagens løsninger. Kontakt oss for å reservere tid.

  • Xerox 3100 Press – markedets nyeste digitaltrykkpresse
  • Xerox Free Flow Core 5.0 – effektiv arbeidsflyt gir bedre lønnsomhet
  • ImpleoWEB 4.0 – nye muligheter med Nordens ledende web2print-system
skipnes_3100_01

Xerox 3100 Press i drift hos Skipnes Kommunikasjon.