Nyala er stadig markedsleder!

Nyala storformat printer fra swissQprint er for tredje gang på rad kåret til Europas mestselgende printer i sin klasse, nå erstattet av den nye LED-modellenprodukt_sqp-nyalaled01

Ifølge markedsundersøkelsesinstituttet Infosource var swissQprint Nyala siste år Europas mest solgte printermodell i sin klasse: UV-flatbed/hybridprintere > 152,4 cm bred i priskategorien EUR 130.000 – 500.000 sammenlignet med alle storformat printere, som ble undersøkt i 2017. Det betyr at Nyala beholder sin 1. plass for tredje gang på rad..

Profitabel LED-løsning

Med UV-inkjet printerne, som fremstilles i Sveits er det en overbevisende sammenheng mellom pris og performance, især på den nyeste serien med LED-teknologi. Nyala LED ble lansert på Fespa 2017 og har siden den gang erstattet Nyala 2 (med konvensjonell UV-tørking). LED-teknologien som anvendes i dag, reduserer strømforbruket markant, og på grunn av den lave varmeutviklingen er det mulig å utvide printmulighetene med en lange rekke varmefølsomme materialer og applikasjoner. LED-systemene gir også et lite miljømessig “avtrykk” på grunn av ikke-forurensende komponenter, lavt strømforbruk og beskjedne vedlikeholds behov.

Modulær etter behov

Det nåværende swissQprint sortiment består av tre modeller med varierende dimensjoner og produktivitet: Nyala LED (3,2 x 2 m flatbed, 206 m2/t), Impala LED (2,5 × 2 m flatbed, 180 m2/t) og Oryx LED 2,5 × 2 m flatbed, 65 m2/t). Alle har moduloppbygget design og har fri ink- konfigurasjon, så brukerne kan få en printer konfigurert til presis deres behov, samtidig med at muligheten for senere oppgradering ivaretas. En sådan mulighet for faset investering kan gjøre det lettere å komme i gang med digital storformat print, og på den måten kan maskinen vokse med virksomheten.

Klikk her..  se de spennende løsningene fra swissQprint, Nyala LED med robot automatisering som for eksempel kan ta kveld og nattskiftet for deg..