Kraftig steg opp for Asker Print

askerprint_8697_webMed Xerox Versant 2100 Press i eget hus har Asker Print tatt et kraftig steg oppover. – I praksis betyr det dobbel produksjonskapasitet og flere oppdrag i eget hus. Utvilsomt en investering som bidrar positivt på bunnlinja, sier en fornøyd daglig leder Kjell Solheim.

 

På offensiven i Asker
Asker Print er definitivt på offensiven. Etter fusjonen med Haakon Arnesen AS tidligere i år, er alle aktiviteter nå lokalisert i Asker. Derfra tilbyr Asker Print ulike typer grafiske oppdrag og kreative tjenester. Med den kraftige produksjonsmaskinen Xerox Versant 2100 Press på plass, ser Kjell Solheim for seg høyere verdiskapning i eget hus.

– Den nye digitaltrykkmaskinen produserer med høy hastighet på alle papirtykkelser, og er utstyrt med to store papirmagasiner. Det gir en helt annen produksjonskapasitet i eget hus enn tidligere, og med høyvolums-stacker blir maskinen langt mindre operatørkrevende enn den tidligere maskinen. Automatisk kalibrering og nøyaktig pasning mellom for- og bakside var egenskaper vi likte ved maskinen. I praksis er det en kapasitetsdobling, og da frigjør vi faktisk operatørtid. Derfor er dette en investering det blir god lønnsomhet av, sier lederen av Asker Print.

askerprint_8687_web

Alle typer trykksaker
Asker Print produserer alle typer trykksaker, fra nummererte serier og trykte konvolutter til forretningstrykksaker, reklame og rollups. Kjell Solheim og kollegene hans opplever at kundene er kravstore til service og leveringstid, det kan Asker-bedriften nå tilby i enda større grad enn tidligere. Den nye digitalpressen hos Asker Print er utstyrt med inline ferdiggjøring inkludert fals, stift, trimming og firkantrygg. Det passer godt for en liten bedrift med tre medarbeidere på heltid og et par frilansere på grafisk design. – Versant 2100 er en perfekt trykkmaskin for oss, med høy kapasitet og kvalitet i et kompakt design. Vi ønsker mest mulig verdiskapning i eget hus, og har store forventninger til den nye maskinen, avslutter Kjell Solheim.

askerprint_8693_web

Asker Print trykker direkte på konvolutter i den nye pressen.

askerprint_8699_web

Kjell Solheim er fornøyd. Det har han også all grunn til, med en topp moderne digitalpresse som vil gi mer verdiskapning i eget hus.