Nye visninger i august av morgendagens teknologi

xerox_demo01Nye Xerox 3100 Press har fått en svært god mottagelse i markedet, og det var fullt «trøkk» på visningene i juni. Vi har satt opp nye visningsdatoer 15., 25. og 30. august. Opplev fremtidens digitaltrykkmaskin sammen med de beste løsningene for arbeidsflyt og web2print.

Automatisert produksjon

Med unik printkvalitet og en rekke automatiserte funksjoner treffer Xerox 3100 Press det norske markedet svært godt. Petter Langkaas i BizDoc er ikke i tvil om hvorfor interessen er så stor.

– De aller fleste ønsker å produsere flere oppdrag, oftere kortere serier, uten at de må øke bemanningen. Denne digitale fargepressen er skapt for automatisert arbeidsflyt og produksjon, og når vi viser den sammen med nyeste versjon av FreeFlow Core og Nordens ledende web2print-løsning, treffer den tyngdepunktet av produksjonsbedriftene her hjemme, sier han.

3100_fullkonfig01

Fullkonfigurert Xerox 3100, en produksjonsmaskin for fremtidens trykkoppdrag.

 

Unik Ultra HD teknologi

Xerox 3100 Press produserer på et bredt spekter av bestrøkne og ubestrøkne papirkvaliteter, i hastigheter opptil 100 sider/min. Med Ultra HD teknologi, perfekt pasning, høy oppetid og kraftige utvidelsesmuligheter for så vel papirmagasiner som ferdiggjøring, er dette en digitaltrykkpresse som passer også de travleste produksjonsmiljøene.

Komplett produksjonslinje

Xerox Free Flow Core er en kraftig arbeidsflytløsning for både små og store produksjonsmiljøer med ulike utskriftsenheter fra ulike produsenter, mens ImpleoWEB er Nordens mest solgte web2print-system. Petter Langkaas forteller at de viser produksjon av trykkjobber hele veien fra web2print med ImpleoWEB 4.0 via FreeFlow Core 5.0 og ferdig produsert på Xerox 3100 Press. – Vi ønsker å vise reelle produksjonssituasjoner, slik at det blir mest mulig relevant for de besøkende. Derfor avtaler vi også en-til-en visninger, slik at visningene kan spisses inn mot hver enkelt produksjonsbedrifts behov. Kontakt oss med en gang hvis du vil se produksjonsløsninger som er tilpasset morgendagens marked, oppfordrer BizDoc-sjefen.

xerox_demo02

Vi viser deg dette arbeidsjernet sammen med FreeFlow Core 5.0 og ImpleoWEB 4.0.